Rammi.cz

Rammi.cz náhodný obrázek

Jak získat adresu v USA?

Prosinec 2nd, 2006 · Zatím nejsou komentáře · Zajímavé WWW

Jestliže rádi nakupujete na aukci ebay, jistě víte, že občas bývá problém se s prodejcem dohodnout na zaslání předmětu do ČR. Je to jistá díra na trhu a té se právě chytilo pár podnikavců pravděpodobně žijících v USA a ti vám tam zajistí vaši vlastní adresu

A to v podobě :
Vaše jméno
2630 3rd Street, Apt. XXX
San Francisco, CA 94107

Samozřejmě žádná sleva není zadarmo a tak za takovouto adresu zaplatíte poplatek $7.95 (cca 168,-kč) měsíčně, nebo $59 (cca 1246,- Kč) ročně. Když to tak vezmete 170,- kč měsíčně není nijak extra moc, pokud na nákupech ušetříte tisíce. Nabízejí první měsíc vedení adresy zadarmo. Tím ovšem poplatky nekončí.
Na tuto adresu si můžete nechat zasílat balíky, časopisy, a vůbec předměty do 60 kg. A v okamžiku kdy usoudíte, že již je toho dost, můžete si nechat sestavit balík ze všech předmětů, které jsou tam uloženy a necháte si to přeposlat až domů, do ČR.
Nabízejí také za příplatek nadstandardní služby, jako otvírání a kontrolu balíků, scanování a faxování dokumentů atd, atd.
Jediné, čím si nejsem tak úplně jistý je jak je to s clem. Pro předměty do 1500kč se údajně clo neplatí, ale pokud je tato cena přesáhnuta je jen na vůli celníků, zda-li vám clo napaří, nebo ne. Clo by nebylo ani tak velký problém, pokud však zaplatíte clo, pak ještě automaticky zaplatíte DPH, a když tohle všechno včetně poštovného po USA, poplatky za přeposlání balíku a poštovného z USA do ČR, sečtete můžete nakonec zjistit, že se vám nákup vůbec nevyplatilo. Ale to již si musí každý umět spočítat sám. Pokud clo a DPH nezaplatíte, pak je to téměř vždyd levnější.
Sám jsem již objednával na ebay z Hongkongu a z USA a zatím jsem clo naštěstí neplatil i když cena balíku byla vždy přes 3000 korun.
Nakonec na stránkách http://www.zasilkovasluzba.com/ najdete i jednoduchou kalkulačku a odpovědi na spousty otázek. Zbývá tedy jediná – Jsou důvěryhodní? Ještě jsem přes ně nic neobjednával, ale pokud již zkušenost máte, prosím podělte se o ni s námi v komentářích.
Pokud vůbec netušíte k čemu by to mohlo být, vězte, že nedávno například microsoft rozdával zdarma windows vista, ale jen v USA.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 140 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Tagy:

Napiš první komentář! ↓

Zatím tu není žádný komentář... Odstartuj to vyplněním formuláře níže.

Co si myslíš ty?

Copyright Abago Holding s.r.o.,
všechna práva vyhrazena.
Navštivte také další projekty: Služby:  Digi Reality - Realitní vyhledávač | Ušetřím.cz - Vyhledávač cen | Inzerce Dýně.cz - Inzerce zdarma | Moderní svět - Nejen o technologiích
Zábava: PeckaSMS.cz - vyhrajte super ceny | 101her.cz - Online hry zdarma |
TOPlist