Rammi.cz

Rammi.cz náhodný obrázek

síťové hry zdarma – Skies

Prosinec 30th, 2006 · Komentářů: 12 · Počítačové tipy, Zajímavé WWW

online multiplayer hra skiesSpousta mých známých má najednou připojení k Internetu. Když si chceme občas něco zahrát po internetu, jsem většinou v roli toho, kdo hledá a najde nějakou online hru pro více hráčů, pošle všem adresy aby si ji stáhli a nakonec zjistímě, že ta hra vlastně ani nestojí za to.
Takže ty, které najdu, rozjedu a zábava u nich vydrží alespoň na půl hodinky jsem se rozhodl popsat zde, abych na ně nezapoměl 😉
Tentokrát se jedná o online multiplayer hru Skies. Screenshoty můžete vidět zde okolo. I když v této hře jde o to vzít balón a prolétnout bránou, hlavní část této hry tvoří ovládání letadla – Pokud se tedy rozhodnete být pilotem. Je zde možnost být i dělostřelcem a přidat se tak ke kterémukoliv z pilotů. Hráči jsou rozděleni do dvou týmů a můžeme začít.

online multiplayer hra skies
Pokud máte doma router a chcete si nastavit port forwarding, pak defaultní port je 6789, nejsem si však jistý zda TCP nebo i UDP, mám pro jistotu povolené oba.
Pokud potřebujete defaultní port serveru Skies změnit, najděte soubor settings.script v adresáři hra/userdata a tam je sekce vypadající takto:

$serverPort = 6789;
$defaultPort = 6789;
$joinAddress = „“;
$serverPacketFreq = 15;
$masterAddress = „ranq.no-ip.info:12999“;
$serverName = „rammi.cz“;
$privateServer = true;
$maxServerPlayers = 12;

nastavte co potřebujete a restartujte hru.

Hra má centrální server, na který se každý vytvořený herní server hlásí, takže pokud máte veřejnou IP, s připojením k vámi vytvořenému serveru by neměl být problém. Ja jsem však za routerem, a hru se mi zatím z neznámého důvodu nedaří zobrazit ve výpisu serverů. Mohu ji vytvořit, lidé se na ni mohou i připojit, ale v seznamu serverů prostě není.

Stahovat můžete z oficiálních stránek. Těch necelých 9 MB za to určitě stojí.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 140 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Tagy:

12 Komentářů ↓

Co si myslíš ty?

Copyright Abago Holding s.r.o.,
všechna práva vyhrazena.
Navštivte také další projekty: Služby:  Digi Reality - Realitní vyhledávač | Ušetřím.cz - Vyhledávač cen | Inzerce Dýně.cz - Inzerce zdarma | Moderní svět - Nejen o technologiích
Zábava: PeckaSMS.cz - vyhrajte super ceny | 101her.cz - Online hry zdarma |
TOPlist