Rammi.cz

Rammi.cz náhodný obrázek

802 wifi

Únor 28th, 2006 · 1 Komentář · Počítačové tipy

Už nějakou dobu toužím po nějakém použitelném připojení k Internetu. Není to tak dávno, co jsem doma nahodou na v notebooku integrovanou anténu zachytil signál 802, neváhal jsem tedy a zašel do blízké internetové kavárny, kde jsem pres stránky 802 objednal službu na jeden den za cca 58,- kč, zaplatil ebankou, a pospíchal domů.
Doma se mi podařilo po hodině zkoušení nejlepší polohy pro NB najít jednu (na monitoru) kde mi kvalita signálu stačila na to abych byl celé dvě minuty připojen, pak to zase spadlo.
Druhý den ráno, jsem se vydal k našim abych si vyzvednul ještě jeden starší kousek počítače s wifi kartou a pořádnou směrovou anténou. Bohužel veškerá námaha vyšla vniveč, protože ani po dalších několika hodinách běhání po bytě a vystrkování antény z okna jsem nebyl schopen připojení dostat do rozumného (stabilního) stavu.
Ale to vše přisuzuji spíše tomu, že bydlíme v druhém patře a okna máme do lesa na druhou stranu než jsou všechny AP. Takže nemohu posoudit kvalitu této služny, alespoň je zde ale další alternativa, pokud sháníte připojení v některé z níže uvedených obcí, pak to můžete na jeden den zkusit, a případně se za 474,- Kč vč. DPH mesíčně připojit.
Seznam pokrytých měst:
Benešov, Beroun, Bílina, Bílovice, Brandýs n.Labem, Brno, Břeclav, Bystřice nad Pernštejnem, Čelákovice ,Benátky n.Jizerou, Česká Lípa, České Budějovice, Český Brod, Český Krumlov, Český Těšín, Děčín, Dobříč, Frenštát p/R., Frýdek-Místek, Frýdlant n. Ostravicí, Havířov, Hodonín, Horní Bříza, Hradec Králové, Hranice n.M., Humpolec, Cheb, Chomutov, Jihlava, Jindřichův Hradec, Kadaň, Karlovy Vary, Karviná, Kladno, Kopřivnice, Kostelec n.Č.lesy, Velké Popovice, Kostelec n.Labem, Kouřim, Kralupy, Kroměříž, Liberec, Lipník n. B., Litoměřice, Litvínov, Louny, Lysá n.Labem, Mělník, Miroslav, Mladá Boleslav, Mníšek pod Brby, Moravský Krumlov, Most, Nepomuk, Neratovice, Nové město na Moravě, Nový Jičín, Nymburk, Nýřany, Odolena Voda, Olomouc, Opava, Orlová, Ostrava, Otrokovice, Pardubice, Pelhřimov, Písek, Plzeň, Praha, Prachatice, Prostějov, Protivín, Přerov, Přeštice, Příbor, Rokycany, Roudnice n.Labem, Rudná, Soběslav, Stará Boleslav, Strakonice, Štětí, Šumperk, Tábor, Teplice, Třinec, Uherské Hradiště, Ústí n.L., Velké Meziříčí, Veltrusy, Veselí n. Lužnicí, Vodňany, Vratimov, Vyškov, Zlín, Znojmo, Žatec, Žďár nad Sázavou

Z jejich webu: 802.WiFi max 800/200Kbps In/Out, veřejná IP přidělována DHCP, Připojení 24 hodin denně, 365 dní v roce za paušální poplatek a bez omezení dat. Služba povolení přístupu na 802.Spot. Předpokládá se použití vlastní technologie klienta.
Tento článek rozhodně nemá být agitací, pokud máte s tímto providerem nějaké zkušenosti, podělte se o ně s ostatními v diskuzi.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 140 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Tagy:

Jeden komentář ↓

  • Peet

    Já se přes ně připojujii, ale už přecházím an ADSL. 802.cz jsou šumaři z východu, mnohdy mi trvá hodinu, než se vůbec připojím a na helpdesku se nedozvím nic jiného než že mám špatnou anténu. Navíc Wifi 802 signál není kryptovaný, takže vlastně to je nepoužitelné připojení, kdokoli v širokém okolí , může mít přehled o vaši internetové aktivitě a kdokoli se vám může nabourávat do pc, odchytit hesla do emailů apod. Takže je to dobré tak akorát na stahování pornofilmů a to stejně během stahování musíte několikrát restartovat. Na běžné surfování v žádném případě.

Co si myslíš ty?

Copyright Abago Holding s.r.o.,
všechna práva vyhrazena.
Navštivte také další projekty: Služby:  Digi Reality - Realitní vyhledávač | Ušetřím.cz - Vyhledávač cen | Inzerce Dýně.cz - Inzerce zdarma | Moderní svět - Nejen o technologiích
Zábava: PeckaSMS.cz - vyhrajte super ceny | 101her.cz - Online hry zdarma |
TOPlist